E uiga i le malamalama o loʻo le amanaiaina e le toʻatele o tagata e uiga i lomiga televave, vaʻai pe i ai se mea e te le iloa......

https://www.howfit-press.com/high-speed-precision-press/https://www.howfit-press.com/high-speed-precision-press/https://www.howfit-press.com/high-speed-precision-press/

Tu'i saoasaoa maualugao se masini masini e faʻaaogaina mo le faʻaogaina o uʻamea, lea e mafai ona faʻamaeʻaina le tele o galuega faʻailoga i se taimi puupuu.O se tasi o meafaigaluega taua i le gaosiga faʻaonaponei faʻapisinisi.O le tulaʻi mai o masini lomitusi maualuga ua faʻaleleia lelei le gaosiga o le gaosiga ma faʻaititia le tau, ma faʻaaogaina lautele i taʻavale, eletise, meafale, ma isi pisinisi.

1, Galuega Fa'avae o le High Speed ​​Punch

O le fa'avae galue o le lomitusi tu'i maualuga-saosaoa o le fa'aosoina o le fa'a'au e ta'amilo i totonu o se afi eletise, fa'atupuina i luga ma lalo le gaio'iga.O lo'o fa'amauina le tu'i i luga o le fa'ase'ese'ese, e fa'agaoioi i luga ma lalo e tipi le mea u'amea i le foliga e mana'omia.O le saoasaoa galue o masini tuʻi saosaoa maualuga e matua televave, e masani lava ona oʻo atu i le saoasaoa o le selau poʻo le afe foi o taimi i le minute, ina ia mafai ai ona latou faʻamaeʻaina se numera tele o gaioiga faʻamalosi i se taimi puupuu.

2、 Fa'avasegaina o Tu'i Saosaoa Maualuga

E tusa ai ma taʻiala galue eseese ma fomu faʻatulagaina, e mafai ona vaevaeina lomitusi maualuga i ni ituaiga se lua: faʻafeiloaʻi o lomiosaosaosaosaosaoa ma lomiosaosaosao maualuga.
Toe lolomi tu'i saosaoa maualuga

O le toe tu'i saosaoa tu'i o le ituaiga sili ona taatele o tu'i saosaoa maualuga.O lona fa'avae galue o le fa'aosoina lea o le 'au e ta'amilo i totonu o se afi, fa'atupuina i luga ma lalo le gaioi fa'asolosolo.O lo'o fa'amauina le tu'i i luga o le fa'ase'ese'ese, e mafai ai ona tu'i mea u'amea i siepi e mana'omia e ala i le gaioi i luga ma lalo.O le reciprocating high-speed punch e faʻaalia i lona fausaga faigofie ma faigofie le tausiga, ma e talafeagai mo le faʻaogaina o faʻamatalaga eseese o vaega faʻailoga.

 

Rotary tu'i saosaoa maualuga

O le tu'i saosaoa vilivili ose ituaiga fou o tu'i saosaoa maualuga.O lona ta'iala galue o le fa'aosoina lea o le milo e ta'amilo i totonu o se afi, fa'apipi'i le vaega fa'amau i luga o le vili, ma tipi le mea u'amea i le foliga e mana'omia e ala i le ta'amilosaga o le milo.O le taʻavale maualuga-saosaoa punch o loʻo faʻaalia i le maualuga o le galue ma le maualuga o le gaosiga lelei, ma e talafeagai mo le faʻaogaina o vaega tetele o vaega faʻamaufaʻailoga maualuga.

3、 Fa'amanuiaga ole High Speed ​​Punches

 

Lelei ma maualuga-saosaoa

O le saoasaoa galue o masini tuʻi saosaoa maualuga e matua televave, e masani lava ona oʻo atu i le saoasaoa o le selau poʻo le afe foi o taimi i le minute, ina ia mafai ai ona latou faʻamaeʻaina se numera tele o gaioiga faʻamalosi i se taimi puupuu.

 

Sa'o maualuga

O masini tu'i saosaoa maualuga e maualuga le sa'o lelei e mafai ona fa'agaoioia ma e mafai ona fa'amae'aina vaega lavelave fa'ailoga.

 

Tulaga maualuga o masini

O masini tuʻi saosaoa maualuga e iai le maualuga o le masini ma e mafai ona faʻamaeʻaina le faʻagasologa o le faʻailoga e ala i le faʻatonutonuina o polokalame, faʻaleleia le lelei o le gaosiga ma faʻaitiitia le tau o tagata faigaluega.

 

Malosi fetuutuunai

O masini tu'i saosaoa maualuga e malosi le fetuuna'i ma e mafai ona fa'agasolo foliga eseese ma fa'amatalaga o mea u'amea, talafeagai mo ta'avale, mea fa'aeletonika, meafale, ma isi pisinisi.

4、 Fa'aogaina ole masini tu'i saosaoa maualuga

O masini tuʻi saosaoa maualuga e faʻaaogaina lautele i taʻavale, mea faʻaeletoroni, mea faigaluega fale, ma isi pisinisi, ma e mafai ona faʻaogaina foliga eseese ma faʻamatalaga o mea uʻamea.I totonu o le fale gaosi oloa, o loʻo faʻaaogaina tele masini faʻapipiʻi mo le gaosiga o mea i fafo o taavale, vaega o le tino, teuteu totonu, ma isi;I totonu o pisinisi faʻaeletonika, o loʻo faʻaogaina tele masini faʻapipiʻi mo le gaosiga o oloa faʻaeletoroni e pei o telefoni feaveaʻi, komepiuta, ma televise laulau;I totonu o fale gaosi oloa, o lomiga maualuga-saosaoa e masani ona faʻaaogaina mo le faʻaogaina o meaafale e pei o pusaaisa, masini fufulu, ma ea malulu.

5、 Le Lumana'i Atina'e Fua o Tu'i Saosaoa Maualuga

Faatasi ai ma le suiga ma le faʻaleleia o fale gaosi oloa, o loʻo faʻaauau pea ona atinaʻe ma faʻaleleia masini lomitusi maualuga.I le lumanaʻi, o le atinaʻeina o masini tuʻi saosaoa maualuga o le a faʻaalia i vaega nei:

 

Tulaga maualuga o masini

Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi faʻaautomatika, o le a sili atu le maualuga ma maualuga le maualuga o le faʻaogaina o masini faʻapipiʻi televave, ma e mafai ona latou faʻamaeʻaina le faʻailoga faʻailoga e ala i le puleaina o polokalame.

 

Sa'o maualuga

O le sa'o o masini lomi saosaoa o le a sili atu ona maualuga ma maualuga, e mafai ai ona latou faʻamaeʻaina le faʻaogaina o vaega faʻapipiʻi lavelave.

 

Fa'asao malosi ma puipuiga o le siosiomaga

O lomiga televave o le a faʻateleina le taulaʻi atu i le faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga, faʻaogaina atili faʻaogaina auala faʻaoga ma mea e faʻaitiitia ai lo latou aʻafiaga i le siosiomaga.

 

Atamai

O le lomitusi maualuga saoasaoa o le a faʻateleina le atamai

 


Taimi meli: Mati-22-2023